Goeiedag, ik ontwerp en onderhoud kantoor- en privétuinen en leg ze ook aan. Ik doe dit zo milieuvriendelijk en goedkoop mogelijk.


Ik hou van praktische eenvoud, dus bij ontwerpen van bijvoorbeeld kantoortuinen kan dat betekenen strakke lijnen met gebruik van natuursteen en split, ruimte voor een lunch-terras in de zon en een terras in de schaduw, voor kleine patio’s een uitgekiende selectie grote potten met bollen. Of een woeste jungle met veel varens, mossen, meerstammige bomen en bloeiende heesters, dat kan natuurlijk ook!


Voor onderhoud van kantoren en scholen sluit ik het liefst jaarcontracten af met maandelijkse rekeningen, zodat ik zelfstandig en in overleg kan bepalen wanneer onderhoud noodzakelijk is: in de zomer soms eens extra water geven en de onkruid tussen de stenen verwijderen, alle blad verwijderen van de bestrating en het split en extra bollen planten in de herfst, in de lente bloemen planten. Bij zo’n jaarcontract krijgt u een professioneel tuinontwerp cadeau.


Ook werk ik graag in privé-tuinen. Door de overheadkosten zo laag mogelijk laag te houden, kan ik een redelijk tarief (€25,00 per uur exclusief 21% btw) hanteren.

Belt of mailt u eens, al is het alleen maar voor een tip. Ik kan goed luisteren en advies geven en uw tuin snel en vakkundig onderhouden.


Ik werk bij voorkeur met professioneel hand- en accu-gereedschap, milieuvriendelijk en geluidsarm en ik gebruik geen gif. Ik werk alleen, maar op verzoek ook samen met een uitmuntende tuinhulp: de hakselaar, die alle tuinafval in mum van tijd opruimt! Kosten afvoer (gehakseld) tuinafval €25,00 ex btw per 1,5 m3. Transport vanuit Marconistraat in Utrecht naar uw lokatie €0,25 ex btw per kilometer.


DEGROENETUINMAN@xs4all.nl

Tel: 06 53760310Ruwe douglas planken voor een

schutting gaan gemakkelijk mee

Aan het werk in een steenkoude vijver in het centrum van Utrecht

Wilde sleutelbloemen in de vroege lente